Εξυπηρέτηση πελατών

Αγορά προϊόντων:

Η CLEAN BOAT κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση ή αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.
Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να μας ενημερώσετε εγγράφως, στέλνοντας e-mail στο info@cleanboat.gr ή κάνοντας click εδώ  στη φόρμα e-mail βοήθειας.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων:

Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος σημειώνεται στη σελίδα Λεπτομέρειες προϊόντος ως μία από τις ακόλουθες  κατηγορίες: «Σε Απόθεμα», «Στο Κατάστημα Μόνο», «Προσεχώς» ή «Backorder.»Ορισμένα προϊόντα είτε δεν είναι ακόμη διαθέσιμα (Προσεχώς),είτε προσωρινά out-of-stock (Backorder).

Το προϊόν εξαντλήθηκε:

Εάν το προϊόν δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στο 213 0410139 10:00-16:00 ΔΕΥ-ΠΑΡ  για την ημερομηνία αποστολής και παράδοσης.

Καθυστέρηση παράδοσης παραγγελίας:
  • Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει να παραδοθεί για τους εξής λόγους:
  • Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ενημέρωση.
  • Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμο Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
Τρόπος και χρόνος αποστολής:

Τα προϊόντα παραδίδονται άμεσα μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, σε κάθε περίπτωση όμως θα σας ενημερώσουμε για θέματα διαθεσιμότητας.

Με εκτίμηση,
Clean Boat Greece