Πολιτική επιστροφών & ακυρώσεων

Η Clean Boat Greece θέλει να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με κάθε προϊόν που αγοράζετε, γι’αυτό κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας για κάποιον από τους ακόλουθους λόγους, ευχαρίστως σας αντικαθιστούμε τα προϊόντα ή σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας.

Επιστροφές προϊόντων:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή των χρημάτων σας:

 •  σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Clean Boat Greece πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα, προϊόντα κακής ή ελαττωματικής ποιότητας, προϊόντα με κακή συσκευασία ή παρουσιάστηκε λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση ή στην αποστολή. Σε αυτήν την περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής ενός προϊόντος είναι δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Η  Clean Boat Greece δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή κλοπές κατά την αποστολή. Αν λάβατε μία παραγγελία που έχει υποστεί ζημιά, σας παρακαλούμε μην καταστρέψετε το ¨χτυπημένο¨ κουτί, θα δεχτούμε το προϊόν και θα σας το αντικαταστήσουμε  το αμεσότερο , πάντα αναλόγως την διαθεσιμότητα. Σε κάθε περίπτωση τα ¨χτυπημένα προϊόντα¨ πρέπει να επιστραφούν μέσα σε πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση .

ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ‘Η ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ (+30) 213 0410139.

*Σημείωση: Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν έχει ήδη υπολογιστεί ο εκάστοτε Φ.Π.Α. Οι πελάτες που δικαιούνται μειωμένο Φ.Π.Α ή απαλλάσσονται από αυτό (π.χ. αλιείς) θα εξυπηρετούνται μόνο κατόπιν συνεννόησης στέλνοντας e-mail στο info@yachtsupport.gr  ή καλώντας στο  213 0410139 ή πατώντας εδώ στην φόρμα e-mail βοήθειας. Εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας, θα ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας. ΠΡΟΣΟΧΉ: Εάν προβείτε σε κατευθείαν αγορά από το e-shop της Clean Boat Greece, χωρίς να έχετε πριν ενημερώσει ότι δικαιούστε μειωμένο Φ.Π.Α ή απαλλαγή, χάνετε το δικαίωμα σας αυτό και η Clean Boat Greece δεν φέρει καμιά ευθύνη σε αυτήν την περίπτωση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, την αρχική του συσκευασία, τις οδηγίες χρήσης του, το έντυπο εγγύησης (αν υπήρχε αρχικά), να μην έχουν κάποια φθορά, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να μην έχουν εγκατασταθεί ή τροφοδοτηθεί με ρεύμα λειτουργίας και να μην έχουν τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Διαδικασία Επιστροφών
 • Παρακαλούμε αρχικά επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε αντικατάσταση προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.
 • Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο αιτιών επιστροφών που θα βρείτε στην παραδοτέα συσκευασία μεταξύ άλλων εντύπων, και περιλάβετε το στο επιστρεφόμενο πακέτο.
 • Τοποθετήστε το προϊόν προσεχτικά στην αρχική του συσκευασία.
 • Τα μεταφορικά τέλη της  επιστρεφόμενης συσκευασίας πρέπει να είναι προπληρωμένα.
 • Η συσκευασία πρέπει να επιστρέφεται με μεταφορική που έχει την δυνατότητα εντοπισμού αποστολών.
 • Όλα τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων επιβαρύνουν τον πελάτη.
 • Επιστρέψτε τα προϊόντα στην διεύθυνση της εταιρείας μας.
 • Κατά την επιθεώρηση του επιστρεφόμενου προϊόντος σας, η Clean Boat Greece θα εκδώσει μια πλήρη ή μερική επιστροφή χρημάτων στην πιστωτική σας κάρτα, μείον τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail .
 • Τα έξοδα αποστολής δεν είναι επιστρεφόμενα. Αν τα προϊόντα έχουν αποσταλεί με ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής του προϊόντος που επιθυμεί να επιστρέψει.
 • Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
 • Είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε χρήματα μόνο στη κάρτα που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να αγοραστεί το προϊόν.

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση εγγράφως, στέλνοντας e-mail στο info@cleanboat.gr  ή πατώντας εδώ για την φόρμα e-mail βοήθειας.

Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ανωτέρω, η Clean Boat Greece δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.

Καλέστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών
Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών για  κατεστραμμένα ή ελαττωματικά στοιχεία εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Προς καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλείστε να γνωρίζετε τις πληροφορίες από το e-mail επιβεβαίωσης που θα περιέχει: Αριθμός παραγγελίας, αριθμός είδους, tracking number , την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Δεν μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε; Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Clean Boat Greece που διατίθεται καθημερινά 10 π.μ. – 4 μ.μ  στο 213 0410139. Ή, κάντε κλικ εδώ για την φόρμα e-mail βοήθειας.

Με εκτίμηση,
Clean Boat Greece